!
Baby Consult aan Huis

Deskundig en praktisch advies voor jou en je baby

Wanneer je kindje bijvoorbeeld last heeft van:

  • onrust, moeilijk slapen
  • spanning, overstrekken
  • voedingsproblematiek, constipatie
  • Voorkeurshouding, niet op de buik willen

 

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Ik maak een inschatting van wat er aan de hand is en welke hulp jullie nodig hebben.

Dit doe ik vanuit mijn brede ervaring als osteopaat, fysiotherapeut en moeder. En vanuit mijn jarenlange samenwerking met andere zorgverleners in mijn netwerk.

Intake, observatie, onderzoek en adviezen:

Intake: Ik doe een uitgebreide intake. We praten over hoe het gaat, het verloop van de zwangerschap en niet te vergeten de bevalling. Waar loop je tegen aan? Waarover maak je je zorgen? We bespreken alles en vervolgens bekijk ik jouw kindje.

Onderzoek: Ik observeer en onderzoek jouw kindje. Dit doe ik met alle kennis en ervaring die ik als moeder, fysiotherapeut en osteopaat heb opgedaan. Ik maak een inschatting van wat er aan de hand is en welke hulp jullie nodig hebben.

Je krijgt deskundige en praktische adviezen, waar je meteen mee aan de slag kunt. ik behandel je kindje zonodig osteopatisch. Adviezen over houding, over beweging. Lichaamsoefeningen. Hoe til je je kindje op. Over voeding en ritme. Over inbakeren, over draagzakken of handige apps.

Afspraak maken? Mail naar info@leidscherijnkind.nl of bel met 06 27 222 666.

 


Praktisch:

Soms weet je als ouder niet meer waar je moet beginnen en is het gewoon fijn wanneer alles even op een rijtje wordt gezet en er een plan komt.

Ook kan het nodig zijn een andere zorgverlener in te schakelen zoals bijvoorbeeld een lactatiekundige of kinderfysiotherapeut. Ik heb een goed netwerk van therapeuten met wie ik al jaren  samenwerk en kan zodoende gemakkelijk adviseren.

De sleutel tot een tevreden baby is samen op zoek te gaan naar dat wat jouw baby ondersteunt. Soms is het even zoeken, want 'het is geen wiskunde'. Met een persoonlijke benadering zal ik er alles aan doen om jullie op het juiste pad te helpen!

Kosten: het Baby Consult aan Huis duurt ongeveer een uur en kost € 105,00. Het wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.